(100,00 zł KG)
SKŁAD:
MORWA BIAŁA
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 1319kJ / 315kcal
TŁUSZCZ 2,6g
W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 0g
WĘGLOWODANY 65,1g
W TYM CUKRY 54g
BIAŁKO 7,7g
SÓL 0,2g
-
Bezpieczne zakupy
-
Szybka dostawa
-
Możliwość zwrotu towaru
Morwa Biała zmniejsza przyswajanie cukru po posiłkach, reguluje poziom cukru we krwi, wspomaga odchudzanie.
MOŻE ZAWIERAĆ: GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, INNE ORZECHY, SEZAM ORAZ SOJĘ.
brak opinii w tym momencie
Produkty podobne
ŻURAWINA WIELKOOWOCOWA SUSZONA 100g RADIX
OWOCE ŻURAWINY WIELKOOWOCOWEJ 65%, CUKIER, OLEJ SŁONECZNIKOWY
ŻURAWINA WIELKOOWOCOWA 500g RADIX
ŻURAWINA, CUKIER, KWAS CYTRYNOWY-REGULATOR KWASOWOŚCI. BEZ KONSERWANTÓW, BARWNIKÓW I AROMATÓW
ŚLIWKI SUSZONE BEZ DODATKU CUKRU 250 g PIĘĆ PRZEMIAN
Suszone śliwki bez konserwantów 250 g
Składniki: suszone śliwki 100%. Kraj pochodzenia: Bułgaria.
Produkt bezglutenowy. Bez konserwantów! Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Może zawierać pestki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
KAMYCZKI W CZEKOLADZIE MIX BIO 200 g - TERRASANA
MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, KURKUMIE I KOKOSIE BIO 150...
Produkty tego samego producenta
FRUKTOZA 250g RADIX
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 400kcal
BIAŁKO 0g
FRUKTOZA 100g
TŁUSZCZ 0g
ORZECHY PINIOWE 50g RADIX
ORZECHY PINIOWE 50g
CUKIER TRZCINOWY 1kg DEMERARA RADIX
CUKIER TRZCINOWY NIERAFINOWANY
PESTKI POLSKIEJ DYNI BEZŁUPINOWEJ 100g RADIX
SKŁAD:
PESTKI DYNI BEZŁUPINOWEJ, POLSKIEJ
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA 2327kJ / 556kcal
TŁUSZCZ 45,8g
- W TYM KWASY TŁUSZCZOWE NASYCONE 8,48g
WĘGLOWODANY 18g
- W TYM CUKRY 1,1g
BŁONNIK 5,3g
BIAŁKO 24,5g
SÓL 0,045g
PESTKI MORELI GORZKIEJ 100g RADIX
PESTKI MORELI GORZKIEJ
AGAR 50g RADIX
Składniki:
agar wyciąg z alg morskich 100%
Opis:
Agar-agar uzyskuje się z wodorostów. Jest to naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę. Jest od niej dużo zdrowsza i wydajniejsza, zawiera 80% błonnika. Nie ma koloru, smaku ani zapachu, nie psuje więc cech przygotowywanych potraw.