(126,66 zł KG)
Składniki: substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa , tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, liofilizowane mango (3%) , emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (mango i waniliowy).
Masa kakaowa min. 52%. Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi i sezamu.
Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczenia.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
-
Bezpieczne zakupy
-
Szybka dostawa
-
Możliwość zwrotu towaru
Wartości odżywcze na 100g
- wartość energetyczna: 1874 kJ/453 kcal
- tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g - węglowodany: 49 g
w tym cukry: 2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 44 g - błonnik: 10 g
- białko: 5 g
- sól: 0,07 g
Informacje dla diabetyków
1 WW=21 g, 1WBT=32g wg SGGW
brak opinii w tym momencie
Produkty podobne
CZEKOLADA BIAŁA Z JAGODAMI GOJI BEZ DODATKU CUKRU 75g TORRAS
Produkt bezglutenowy.
Składniki: substancja słodząca (maltitol ), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (18%), jagody goji (8%), inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat naturalny (wanilia). Masa kakaowa min. 27%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam.
Produkt bezglutenowy.
CZEKOLADA GORZKA Z KAWĄ BEZ DODATKU CUKRU TORRAS 75g
Produkt bezglutenowy.
Składniki: substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowe, inulina, ziarna kawy (4%), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat (wanilia).
Masa kakaowa min. 52%. .
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi i sezamu.
Nadmierne spożycie może powodować przeczyszczenie.
CUKIERKI O SMAKU EUKALIPTUSOWYM 50g RADIX
Składniki: substancja słodząca: maltitol, naturalny aromat (olejek eukaliptusowy), mentol, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilin, witamina C, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Zawartość witaminy c w 100g produktu wynosi 250mg.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt lekko przeczyszczający.
Waga |
50g |
---|---|
Wartość energetyczna |
980 kJ / 235 kcal (w 100g produktu) |
Tłuszcz |
0g |
Węglowodany |
96g |
Błonnik |
2g |
Białko |
0g |
Sól |
0g |
Witamina C |
240mg (300% DRWS*) *% dziennej referencyjnej wartości spożycia |
IMBIR KANDYZOWANY 150g RADIX
Imbir jest jedną z najstarszych roślin wykorzystywanych w lecznictwie Dalekiego Wschodu. Imbir ma specyficzny, silny aromat z odświeżającą leśną, nieco słodkawą nutą, zaś w smaku jest palący i lekko gorzki. Jego ostry smak i zapach spowodowany jest zawartą dużą ilością olejków eterycznych: gingerolu, zingeronu i citralu oraz żywicy.
Produkty tego samego producenta
KREM KAKAOWO-ORZECHOWY ZE STEWIĄ TORRAS 200g
Składniki: słodziki: maltitol (45%), glikozyd stewiolowy ( 0,027%); nieprzetworzony tłuszcz roślinny, masa z orzechów laskowych ( 10%), mleko w proszku, odtłuszczone kakao, serwatka, lecytyna sojowa, aromat wanilii i orzechów laskowych. Masa kakaowa min. 7,5%
PRODUKT BEZGLUTENOWY.
CZEKOLADA BIAŁA Z TRUSKAWKAMI BEZ DODATKU CUKRU TORRAS 75g
Składniki: substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, liofilizowane truskawki (2%) , emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (naturalny aromat waniliowy, aromat truskawkowy).
ZAWIERA SUBSTANCJE SŁODZĄCE. PRODUKT BEZGLUTENOWY.
SPOŻYCIE NADMIERNYCH ILOŚCI MOŻE SPOWODOWAĆ EFEKT PRZECZYSZCZAJĄCY. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY.
CZEKOLADA BIAŁA Z JAGODAMI GOJI BEZ DODATKU CUKRU 75g TORRAS
Produkt bezglutenowy.
Składniki: substancja słodząca (maltitol ), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (18%), jagody goji (8%), inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat naturalny (wanilia). Masa kakaowa min. 27%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam.
Produkt bezglutenowy.
CZEKOLADA GORZKA Z KAWĄ BEZ DODATKU CUKRU TORRAS 75g
Produkt bezglutenowy.
Składniki: substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowe, inulina, ziarna kawy (4%), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat (wanilia).
Masa kakaowa min. 52%. .
Może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi i sezamu.
Nadmierne spożycie może powodować przeczyszczenie.
CZEKOLADA MLECZNA ZE STEVIĄ 100g TORRAS
SKŁAD:
MASŁO KAKAOWE, MLEKO W PROSZKU (25%), SUBSTANCJA SŁODZĄCA (ERYTRYTOL 12,5%, GLIKOZYD STEWIOLOWY 0,02%), INULINA, MIAZGA KAKAOWA, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU (10%), EMULGATOR (LECYTYNA SŁONECZNIKOWA), NATURALNY AROMAT (WANILIOWY).
CZEKOLADA BIAŁA Z KOKOSEM B/CUKRU 75g TORRAS
SKŁAD:
substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, rozdrobniony orzech kokosowy (8%), inulina, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy.
CZEKOLADA GORZKA 72% KAKAO B/CUKRU 75g TORRAS
SKŁAD:
miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy.
CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI B/CUKRU 75g TORRAS
SKŁAD:
słodzik (maltitol 43%), masło kakaowe, mleko w proszku (14%), miazga kakaowa, migdały (12%), emulgator (lecytyna sojowa), aromat naturalny (wanilina). Masa kakaowa min. 28%.